ЛЕСТВИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

† Смоленски епископ НЕСТОР
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Написано от дякон Владислав Граматик
РАЗМИШЛЕНИЯ

РАЗМИШЛЕНИЯ

Св. Николай Велимирович
ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

+ Левкийски епископ ПАРТЕНИЙ
СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

Д-р Десислава Панайотова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Русенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, Гърция

05 юли 2018 14:52, Българска Патриаршия
Русенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, Гърция

По решение на Св. Синод на БПЦ-БП, от 26 до 30 юни 2018 г. Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, Гърция, организирани от Негово Високопреосвещенство Пантелеймон, митрополит на Верия, Науса и Кампания. Българският архиерей се срещна и разговаря с представителите на всички Поместни православни църкви, присъстващи на тържествата, изнесе доклад за Мисията на Църквата и връчи грамоти на заслужили младежи.

На 29 юни 2018 г., Празник на първовърховните апостоли Петър и Павел, бе отслужена съборна св. литургия, възглавена от Негово Блаженство Александрийския и на цяла Африка патриарх Теодор и представителите на Поместните православни църкви. В последвалите приветствия митрополит Наум поздрави всички от името на Българския патриарх и Св. Синод, а по-късно се срещна и разговаря с Александрийския патриарх Теодор.

Снимки

Русенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, ГърцияРусенският митрополит Наум взе участие в тържествата посветени на св. ап. Павел в гр. Верия, Гърция
« предишна новинаследваща новина »